CFP Green Buildings

Het bedrijf

CFP heeft als missie om alle gebouwen en woningen van Nederland te verduurzamen. Voor CFP en haar medewerkers is maatschappelijk verantwoord ondernemen een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Noordpool Expeditie en 2° challenge

We streven zelf in ons eigen bedrijf dan ook altijd naar een goede balans tussen financiële prestaties, impact op het milieu en sociale aspecten.

CFP biedt online en offline advies en implementatie voor duurzaamheid met gegarandeerde resultaten en optimale financiering.

CFP Green Buildings
T: +31 (0)55 355 5199

Onze betrokkenheid

Wetenschappers hebben vastgesteld dat we 10 jaar hebben om de CO2 uitstoot terug te dringen.

Gelukkig is de wereld wakker geschud: er lijkt nu veel aandacht voor duurzaamheid.

Echter gaat de verduurzaming veel te traag. Dit is ook de reden voor CFP om sponsor te zijn van deze expeditie.

Mensen moeten bewuster worden gemaakt van de snelle achteruitgang van onze planeet en nergens ter wereld zijn de gevolgen van het opwarmen van de aarde meer waarneembaar dan in het Arctische gebied.

Wij willen met deze kopgroep alle vastgoedeigenaren in Nederland inspireren en vooral aanzetten tot het versnellen van verduurzaming in Nederland.
De activiteiten van CFP hebben invloed op meer dan 20.000 gebouwen in 7 landen.

Onze klanten zijn o.a. ING, Merin en VORM Vastgoed, Vivat, AMC Ziekenhuis, UMC Utrecht, de gemeenten Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Apeldoorn, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Van Gogh Museum, CGI, Nuon en Amaris Zorggroep.
CFP innoveert de expertise rondom duurzaamheid samen met MVO Nederland, Dutch Green Building Council, Saxion Hogescholen en met Facility Management Nederland door wetenschappelijk onderzoek, artikelen en evenementen zoals de jaarlijkse Green Buildings Innovation Challenge.

Overige stakeholders