Geva vastgoed

Het bedrijf

“Duurzaamheid is één van uitgangspunten van de ontwikkelplannen van Strijp-T. Diverse bestaande panden worden gerenoveerd en geoptimaliseerd gericht op duurzame bedrijfsvoering. “

Strijp-T betreft één van de drie voormalige Philips bedrijventerreinen in Eindhoven, gelegen in de stad langs het spoor.

Doel is dit terrein met haar historisch industrieel karakter te transformeren naar een modern duurzaam groen bedrijvenpark.

De verschillende karakteristieke Philips-gebouwen worden met respect voor sfeer en architectuur volledig gerenoveerd en geoptimaliseerd voor duurzame moderne bedrijfsvoering, gericht op innovatieve hightech industrie.

Nadrukkelijk wordt ingezoomd op het realiseren van de ontbrekende schakel in Eindhoven als het gaat om thematisch gerichte mogelijkheden tot bedrijfs­huisvesting in Eindhoven.

Strijp-T / GEVA Vastgoed
Eindhoven

T: +31 6 - 53 39 70 62

Onze betrokkenheid

Door de herontwikkeling en transformatie van Strijp-T ontstaat er in het spoorgebied een kwaliteits­impuls omdat Strijp-T wordt ontwikkeld tot een kwalitatief hoog en duurzaam groen bedrijvenpark.

Deze inspirerende omgeving biedt voor innovatieve technologische bedrijven een unieke aantrekkelijke bedrijfshuisvesting om daarmee de beste (internationale) medewerkers aan te trekken en te behouden (huisvesting als oplossing voor het winnen van de zogenoemde ‘battle for talent’ en daarmee het aantrekken en behouden van werkgelegenheid van hoog opgeleid technisch personeel).

Tegelijkertijd geven de komende moderne bedrijfshuisvestingsmogelijkheden op Strijp-T (potentiële) klanten automatisch een professionele indruk van de bedrijven die daar gevestigd zijn en versterken daarmee de concurrentiepositie van Eindhoven en Brainport.

Strijp-T wordt een locatie met karakter, dichtbij de binnenstad en met een uitstekende bereikbaarheid. Een gebied met interessante partijen met volop mogelijkheden om zich door te ontwikkelen.

Overige te nemen maatregelen zijn bijvoorbeeld:

  • Circulair bouwen,
  • Warmte opwekken m.b.v. elektrische warmtepompenoplossing en de on-site biomassacentrale,
  • Gebouwen en omgeving voorzien van PV panelen en LED verlichting voorzien van daglicht gestuurde regeling en aanwezigheidsdetectie,
  • Daar waar beschikbaar wordt aanwezige spouw thermisch geïsoleerd door injectie van HR++thermoparels,
  • Bestaande stalen raamkozijnen vervangen door geïsoleerde aluminium raamkozijnen met  isolerende beglazing,
  • Dakisolatie & Daktuinen,
  • Nieuwe regeltechniek,
  • Dimbare buitenverlichting,
  • Waterarme toiletten.

Overige stakeholders